21.1.06

Αίμα για τον 27χρονο Νίκο Σαβούρη

Επείγον μήνυμα από την έκδοση Weekly Telecom της Smart Press:

Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου, όπου όλα κρίνονται από μια μικρή δική μας στιγμιαία απόφαση. Σήμερα όλοι γίναμε κοινωνοί του δράματος ενός νέου παλικαριού που δίνει τη δική του μεγάλη μάχη για τη ζωή. Ένα παλικάρι 27 ετών -ο αγαπημένος γιός ενός συναδέλφου μας- αυτές τις στιγμές μάχεται να κρατηθεί στη ζωή.

Εμείς, υγιείς, μπορούμε να τον βοηθήσουμε προσφέροντας λίγο από το αίμα που κυκλοφορεί μέσα μας. Μια τέτοια προσφορά θα μας απασχολήσει ελάχιστα λεπτά αλλά τονίζει τον ανθρωπισμό που πρέπει να μας διακρίνει σε μια εποχή αποξένωσης και αλλοτρίωσης από τον διπλανό μας.

Ας αφήσουμε για λίγο τη βολή, την άνεση των γραφείων και των σπιτιών μας κι ας πάμε να καταθέσουμε τη συνεισφορά μας σε αίμα στο όνομα αυτού του παλικαριού που μάχεται με περηφάνια και αξιοπρέπεια να ζήσει και να χαρεί τη ζωή μαζί μας.

Για να βοηθήσετε την προσπάθεια θα πρέπει να πάτε στο Γενικό Κρατικό στην οδό Μεσογείων από εκεί θα σταλεί στο Ιατρικό Κέντρο στο τμήμα Εντατικής για τον Νικόλαο Σαβούρη.

Κάθε προσφορά σας είναι κι ένα μικρό βήμα για τη σωτηρία του, αφού λόγω της κρίσιμης κατάστασής του απαιτούνται περί τις 140 φιάλες αίμα.

Λυπάμαι που χρησιμοποιώ αυτό το βήμα χωρίς να σας ρωτήσω. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι κάνω το σωστό,

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας,

Με εκτίμηση

Κώστας Νόστης

0 Comments:

Post a Comment

<< Home