19.9.08

Αναζητείται μαύρη BMW με μαύρα φιμέ τζάμια

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/09/2008 (ώρα 4-5 πμ), επί της λεωφόρου Υμηττού στο Παγκράτι (κοντά στο συντριβάνι) δύο άγνωστοι αλλοδαποί, οι οποίοι επέβεναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW (μαυρου χρώματος με φιμέ τζάμια), επιτέθηκαν εν ψυχρώ με μαχαίρι στο αυτοκίνητο όπου επέβενε ο αδερφός μου με δυο φίλους του.

Το ενα παιδί φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά απο σιδηρογροθιά (ευτυχώς επιπόλαια), το άλλο παιδι φέρει μαχαιριά στο αριστερό μπράτσο (ευτυχώς οχι πολύ βαθιά) , ενώ ο αδερφός μου Βασίλης Ελευθεριάδης (26 ετών) φέρει βαρύτατα τραύματα στον θώρακα (απο δύο μαχαιριές) και αυτη την στιγμή δίνει μάχη για την ζωή του, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» οπου νοσηλεύεται.

Και να σκεφτεί κανείς οτι όλα ξεκίνησαν απο μια λογομαχιά στην διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Β. Σοφίας επειδή ο ένας «έκλεισε» τον άλλο...

Κατάθεση δόθηκε στην Αστυνομία απο τους φίλους του αδερφού μου, αλλά οπως είναι λογικό, απο το σοκ που υπέστησαν δεν μπορούν να θυμηθούν τη πινακίδα του ΙΧ ή κάποιες επιπλέον λεπτομέριες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην συλληψη των δραστών.

Οι δράστες αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και πρέπει να βρεθούν για να μην βρεθεί αλλο παιδι στην θέση του Βασίλη.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μαρία Ελευθεριάδη
atiximaa@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home