25.9.08

Επειγόντως αίμα ομάδας 0, ρέζους αρνητικό

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθειά σας για την ζωή ενός φίλου μου. Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας 'Ο αρνητικό'.

Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες αν δε βρεθεί αίμα. Μπορεί κάποιος/α από εσάς να έχει αίμα 'Ο αρνητικό' και να του σώσει τη ζωή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Σας Ευχαριστώ,

Σταθόπουλος Γ. Διονύσιος

Τηλ/Φαξ: 26210 35638
Κινητό: 6944 434 559

19.9.08

Αναζητείται μαύρη BMW με μαύρα φιμέ τζάμια

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/09/2008 (ώρα 4-5 πμ), επί της λεωφόρου Υμηττού στο Παγκράτι (κοντά στο συντριβάνι) δύο άγνωστοι αλλοδαποί, οι οποίοι επέβεναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW (μαυρου χρώματος με φιμέ τζάμια), επιτέθηκαν εν ψυχρώ με μαχαίρι στο αυτοκίνητο όπου επέβενε ο αδερφός μου με δυο φίλους του.

Το ενα παιδί φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά απο σιδηρογροθιά (ευτυχώς επιπόλαια), το άλλο παιδι φέρει μαχαιριά στο αριστερό μπράτσο (ευτυχώς οχι πολύ βαθιά) , ενώ ο αδερφός μου Βασίλης Ελευθεριάδης (26 ετών) φέρει βαρύτατα τραύματα στον θώρακα (απο δύο μαχαιριές) και αυτη την στιγμή δίνει μάχη για την ζωή του, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» οπου νοσηλεύεται.

Και να σκεφτεί κανείς οτι όλα ξεκίνησαν απο μια λογομαχιά στην διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Β. Σοφίας επειδή ο ένας «έκλεισε» τον άλλο...

Κατάθεση δόθηκε στην Αστυνομία απο τους φίλους του αδερφού μου, αλλά οπως είναι λογικό, απο το σοκ που υπέστησαν δεν μπορούν να θυμηθούν τη πινακίδα του ΙΧ ή κάποιες επιπλέον λεπτομέριες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην συλληψη των δραστών.

Οι δράστες αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και πρέπει να βρεθούν για να μην βρεθεί αλλο παιδι στην θέση του Βασίλη.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μαρία Ελευθεριάδη
atiximaa@gmail.com

11.9.08

Amber Alerts

Με καθυστέρηση έμαθα για κάποια Amber Alerts από το Χαμόγελο του Παιδιού και τα δημοσιεύω παρακάτω.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Amber Alerts είναι υπερεπείγουσες εκκλήσεις για βοήθεια όταν ένα παιδί ή βρέφος έχει χαθεί ή απαχθεί και βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Επειδή η διεθνής εμπειρία έχει δείξει πως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ κρίσιμες οι 3 πρώτες ώρες εξαφάνισης, συνήθως τα amber alerts στήνονται και επικοινωνούνται κατεπειγόντως.

Στην Ελλάδα τα Amber Alerts τα έχει αναλάβει το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με την Αστυνομία. Συμμετέχουν ακόμα πολλοί κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς για τη γρήγορη επικοινωνία σε μεγάλη βάση κόσμου.

Αναρτήσεις σαν τις παρακάτω (που είναι πρόσφατες) θα βλέπετε σε περιοδικά και κανάλια, ενώ αναφορές θα ακούτε και από το ραδιόφωνο. Θα τις βλέπετε ακόμα και σε λεωφόρους, πάνω στις φωτεινές πινακίδες που πληροφορούν για την κίνηση στους δρόμους.





Αν δείτε κάτι ύποπτο στο οποίο εμπλέκεται ένα παιδί, καλέστε άμεσα το 100 ή το 1056. Είναι εκπαιδευμένοι να αντιδρούν άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλα Amber Alerts, επισκεφθείτε το site του Χαμόγελου του Παιδιού: http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=221&la=1

Αναζήτηση μαρτύρων για ατύχημα στην Εθνική στις 13/8

Προσωπικό μήνυμα αναγνώστη:

Στις 13 Αυγούστου το απόγευμα μεταξύ 3 και 5, στο 78ο ή 79ο χιλόμετρο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας έγινε ένα θανατηφόρο ατύχημα με ένα πράσινο Lancia Delta και ένα μαύρο Yamaha Fazer.

Σε αυτό το ατύχημα σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής, ο αδερφός μου Κωνσταντινός Πασπαλάς, 30 ετών.

Από ότι με έχουν ενημερώσει από την τροχαία δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας.

Όλοι έχετε αδέρφια και καταλαβαίνετε. Το κινητό μου είναι 6979206490 και το email μου είναι argyris_paspalas@yahoo.gr. Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει οτιδήποτε, σας παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου, απλά θέλω να μάθω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εξαφάνιση νεαρού άνδρα από Μεταμόρφωση

Το αντιγράφουμε όπως μας ήρθε για να διατηρήσουμε τον προσωπικό χαρακτήρα:



Αγαπητοί μου φίλοι,

Σας επισυνάπτω φωτογραφία του αδελφού μου Βασίλη ο όποιος εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο 30/08/08 και ώρα 07:45 το πρωί, από την περιοχή της Μεταμόρφωσης. Επιβιβάστηκε σε TAXI με το πρόσχημα ότι πάει στην εργασία του στην Νέα Ερυθραία από τότε αγνοούνται τα ίχνη του.

Ο αδελφός μου πάσχει από κατάθλιψη και ακολουθει φαρμακευτική αγωγή.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα ρούχα και γκρι αθλητικά παπούτσια. Παρακαλείσθε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία στο 100 ή στο 210 2842903.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Ο αδελφός του
Νίκος