13.10.10

Ομάδα αίματος Ο+ - έκτακτο!

Αγαπητοί μου,
Είναι η πρώτη φορά που προωθώ μήνυμα για αίμα,
γιατί συνήθως είναι μηνύματα που κυκλοφορούν για μήνες στο διαδίκτυο.
Αυτό είναι σημερινό 13-Οκτωβρίου-2010 και προέρχεται από τον Γιώργο,
ο οποίος είναι αδελφικός μου φίλος.
Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ή να το προωθήσει σε γνωστούς του που ξέρει ότι μπορούν,
δίνοντας στην Αιμοδοσία τα στοιχεία που υπάρχουν κάτω (με κόκκινο)
Με Ευχαριστίες
Ανέστης
----- Original Message -----

Καλημέρα σε όλους,

Προσοχή: Το μήνυμα δεν είναι κάποιο «forward» είναι πραγματικό και προσωπικό γραμμένο από εμένα

Ο ανιψιός του κουμπάρου μου, είχε άσχημο ατύχημα και είναι διασωληνωμένος σε άσχημη κατάσταση στην εντατική.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα για τις επεμβάσεις που πρέπει να ακολουθήσουν μόλις σταματήσει η καταστολή.

Παρακαλώ προωθήστε το παρακάτω μήνυμα σε όλους όσους μπορείτε, ειδικά σε φίλους σας εθελοντές αιμοδότες ή σε αντίστοιχους συλλόγους αν έχετε πρόσβαση. Εννοείται πως και όποιος από εσάς είναι ήδη αιμοδότης και έχει την διάθεση και ευχαρίστηση να συνεισφέρει ας το κάνει, απλά ενημερώστε με κιόλας για να ενημερώσω προσωπικά με τη σειρά μου την οικογένεια του ασθενούς για την προσφορά σας.

Παρακάτω παραθέτω αυτούσιο το γραπτό μήνυμα της οικογένειας του ασθενούς για βοήθεια, το οποίο και θέλω να προωθήσετε, όσο πιο μαζικά και κατάλληλα περνάει απ’ το χέρι σας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων,

Γιώργος.

"ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΠΕΙΓΟΝ:ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ Ο+) (ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ''ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ'' ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ''ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ'' Αστυδάμαντος 83, Αθήνα Τηλ.: 210-7228511."

4 Comments:

Blogger BG said...

Πρέπει να σας πω με πολύ μεγάλη χαρά πως η ανάγκη για αίμα για τον Κωνσταντίνο Σκορδα έχει υπερ-καλυφθεί και πλέον διώχνουν τον κόσμο που πηγαίνει για να δώσει αίμα. Η κινητοποίηση ήταν εξαιρετικά άμεση, συγκινητική, και αναπάντεχα μεγάλη.



Όλοι έχουνε μείνει άφωνοι, κι εγώ κρυφογελάω με ικανοποίηση και θαυμασμό γιατί για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι το Internet που τόσο αγαπώ και πιστεύω, έχει τόσο μεγάλη δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (φυσικά) και για καλό σκοπό όταν το θέλουμε.



Προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα, σχεδόν από ΠΑΝΤΟΥ, και όλα ξεκίνησαν από αυτό και μόνο το email που διαδόθηκε και δεν ήταν spam (ίσως από τις λίγες φορές)



Η οικογένεια στέλνει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους! Ο Κωνσταντίνος την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 θα κάνει το πρώτο του χειρουργείο από τα αρκετά που θα χρειαστούν. Εύχομαι να έχει την ίδια επιτυχία και όλα να του πάνε καλά από εδώ και πέρα και να ξεπεράσει πλήρως έστω και με αρκετό κόπο το δυσάρεστο γεγονός χωρίς επιπλέον απώλειες…



Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Και πρώτα απ’ όλα τους εθελοντές αιμοδότες!



Μπορείτε να διαδώσετε τα ευχάριστα νέα, προς αισιόδοξο παραδειγματισμό όλων. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας.


Πάντα φίλος σας

Γιώργος.

Thursday, October 14, 2010 at 10:31:00 PM GMT+3  
Blogger Unknown said...

Καλησπέρα, Αγαπητέ πελάτη,
Θέλεις ένα γρήγορο και ασφαλές δάνειο;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Όνομα και επώνυμο:
Πλήρης διεύθυνση:
Ποσό του δανείου:
Περίοδος αποπληρωμής:
Αριθμός τηλεφώνου:
Μηνιαίο εισόδημα:
Ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας:

Email: dimipais13@gmail.com
Whatsapp: +33 6 78 61 72 43

Έχετε ένα τραπεζικό λογαριασμό για να λάβει το δάνειο?

Αναμονή για την απάντησή σας.
Με εκτίμηση!

Friday, March 8, 2019 at 9:11:00 PM GMT+2  
Blogger OPP LOANS said...

Dzień dobry
Oferujemy prywatne, komercyjne i osobowych pożyczki bardzo minimalne roczne stopy procentowe tak niskie jak 2%. Jeśli jesteś zainteresowany Wyślij odpowiedź teraz! E-mail: opploansLLC@gmail.com
* Pełna nazwa: ___
* Adres: ___
* Mówić: ___
* Kwota pożyczki: ___
* Długość pożyczki: ___
* Kraj: ___
* Cel pożyczki: ___
* Miesięczny dochód: ___
* Occupation___
* Najbliższych krewnych: ___
* E-mail: ___
Dzięki i pozdrawiam
Mr. Jared Kaplan
Możliwości finansowe, LLC

Saturday, May 4, 2019 at 2:44:00 PM GMT+3  
Blogger Bruce Davids said...

Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Οποιαδήποτε και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε ενυπόθηκα δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς. ", Δεν ψάχνουμε πια γιατί μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε αυτό που χρειάζεστε.
Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - E-mail (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο από $ 5000 έως $ 200 εκατομμύρια για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών (12 -360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο αποπληρωμής για τη διάρκεια του δανείου αφού εξασφαλίσει ένα δάνειο μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε κάποια ανησυχία ή θέλετε να αποσαφηνιστείτε παρακαλώ στείλτε μας email στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferratum.loans@gmail.com

Monday, March 16, 2020 at 9:10:00 AM GMT+2  

Post a Comment

<< Home